Steam adaugă 7 jocuri noi și gratuite: descoperă și revendică-le

Platforma de distribuție digitală de jocuri, Steam, continuă să impresioneze comunitatea de jucători prin adăugarea de jocuri noi și gratuite în portofoliul său. Cu fiecare actualizare, Steam oferă oportunitatea de a descoperi noi experiențe de joc și de a le revendica fără costuri. În acest articol, vom explora cele 7 jocuri noi și gratuite adăugate recent pe Steam și ce le face atât de interesante pentru jucători.

1. „Lost in Echo”

„Lost in Echo” este un joc de aventură captivant care îți pune abilitățile de rezolvare a puzzle-urilor la încercare. Într-o lume misterioasă și plină de enigme, vei explora peisaje unice și vei dezvălui povestea prin intermediul acțiunilor tale. Grafica superbă și coloana sonoră atmosferică fac din acest joc o experiență memorabilă.

2. „Starship Inspector”

„Starship Inspector” te transformă într-un inspector spațial care trebuie să verifice și să repare nave spațiale. Cu o grafică minimalistă și o mecanică de joc captivantă, acest joc te provoacă să faci față provocărilor tehnice și să iei decizii rapide pentru a menține navele în funcțiune.

3. „The Serpent Rogue”

„The Serpent Rogue” este un joc de rol de acțiune în care vei explora un regat magic, vei lupta împotriva creaturilor malefice și vei căuta comori ascunse. Cu un sistem de luptă dinamic și posibilitatea de a dezvolta abilități magice, acest joc promite o aventură epică într-un univers fantasy.

4. „The Office Quest”

„The Office Quest” este un joc grafic de aventură cu un stil de artă unic. Jucându-l, vei păși în lumea muncii de birou, dar vei căuta evadarea din rutina zilnică. Cu puzzle-uri inteligente și umor subtil, acest joc te va ține captivat de la început până la sfârșit.

5. „Holedown”

„Holedown” este un joc de tip puzzle în care trebuie să tragi cu bile pentru a distruge blocurile și pentru a ajunge cât mai adânc într-un asteroid. Cu o mecanică simplă, dar captivantă, acest joc te va provoca să găsești strategii pentru a ajunge cât mai departe.

6. „Retrograde Arena”

„Retrograde Arena” este un joc multiplayer cu o abordare unică a genului shooter. Aici, te vei lupta împotriva altor jucători într-un mediu gravitațional inversat, ceea ce înseamnă că proiectilele și personajele se mișcă în direcții neașteptate. Cu o grafică vibrantă și joc rapid, acesta este un titlu potrivit pentru fanii competițiilor online.

7. „When It Hits the Fan”

„When It Hits the Fan” este un joc de supraviețuire într-o lume post-apocaliptică. Vei trebui să construiești și să-ți întărești adăpostul, să aduni resurse și să faci față amenințărilor din jur. Cu o poveste intrigantă și decizii dificile de luat, acest joc oferă o experiență captivantă pentru fanii genului survival.

Cum Să Revendici Jocurile Gratuite

Pentru a revendica aceste jocuri gratuite de pe Steam, urmați acești pași simpli:

  1. Accesați platforma Steam și conectați-vă la contul dvs. sau creați un cont dacă nu aveți deja unul.
  2. Navigați la pagina de start sau la secțiunea „Magazin” și căutați jocul pe care doriți să îl revendicați.
  3. Când găsiți jocul dorit, faceți clic pe el pentru a accesa pagina sa.
  4. În partea dreaptă a paginii jocului, veți vedea butonul „Instalează jocul” sau „Adaugă la biblioteca mea.” Faceți clic pe acest buton pentru a adăuga jocul în biblioteca dvs. Steam.
  5. Jocul va fi acum disponibil în biblioteca dvs. Steam și îl puteți descărca și juca oricând doriți.

Concluzie

Adăugarea de jocuri noi și gratuite pe Steam este o veste excelentă pentru comunitatea de jucători, oferindu-le oportunitatea de a descoperi noi aventuri și experiențe fără a cheltui bani. Cele 7 jocuri menționate mai sus variază în genuri și stiluri, astfel încât există ceva pentru toată lumea. Nu ratați ocazia de a le revendica și de a vă bucura de ele în timpul liber. În lumea jocurilor, aventurile sunt mereu la îndemână!

You May Also Like

About the Author: Alice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *