Cum să activezi Instagram Dark Mode

Dark Mode, sau modul întunecat, a devenit din ce în ce mai popular printre utilizatorii de smartphone-uri datorită beneficiilor sale pentru ochi și pentru durata de viață a bateriei. Instagram, una dintre cele mai populare platforme de socializare, a introdus și ea opțiunea de Dark Mode, care oferă o experiență de navigare mai plăcută în condiții de lumină scăzută. În acest articol, vom explora pașii necesari pentru a activa Dark Mode pe Instagram pentru dispozitivele Android și iOS.

Activarea Dark Mode pe Dispozitivele Android

Pentru a activa Dark Mode pe Instagram pe un dispozitiv Android, urmați acești pași simpli:

  1. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a Instagramului instalată pe dispozitivul dvs. Android. Puteți verifica actualizările disponibile în Google Play Store.
  2. Accesați Setările dispozitivului Android. Aceasta poate fi făcută fie prin trăgerea de sus în jos a panoului de notificări și apăsând pe pictograma de setări, fie accesând aplicația Setări din meniul aplicațiilor.
  3. Navigați la secțiunea „Display” sau „Display & brightness”. Numele exact al acestei secțiuni poate varia în funcție de versiunea sistemului de operare Android și de interfața producătorului.
  4. Căutați opțiunea „Theme” sau „Dark Mode” și activați-o. Aceasta va schimba tema întregului sistem în modul întunecat, inclusiv pentru Instagram.
  5. Deschideți aplicația Instagram și verificați dacă Dark Mode este activat. Interfața Instagramului ar trebui să se schimbe automat în modul întunecat odată ce Dark Mode este activat pe dispozitivul dvs. Android.

Activarea Dark Mode pe Dispozitivele iOS

Pentru a activa Dark Mode pe Instagram pe un dispozitiv iOS, urmați acești pași simpli:

  1. Asigurați-vă că aveți cea mai recentă versiune a Instagramului instalată pe dispozitivul dvs. iOS. Puteți verifica actualizările disponibile în App Store.
  2. Accesați Setările dispozitivului iOS. Faceți acest lucru deschizând aplicația Setări din ecranul principal al dispozitivului dvs.
  3. Navigați la secțiunea „Display & Brightness”. Aceasta este locul unde puteți schimba modul de afișare și luminozitatea ecranului dvs. pe un dispozitiv iOS.
  4. Activați opțiunea „Dark Mode”. Aceasta va schimba tema întregului sistem în modul întunecat, inclusiv pentru Instagram.
  5. Deschideți aplicația Instagram și verificați dacă Dark Mode este activat. Interfața Instagramului ar trebui să se schimbe automat în modul întunecat odată ce Dark Mode este activat pe dispozitivul dvs. iOS.

Concluzie

Activarea Dark Mode pe Instagram poate fi realizată în câțiva pași simpli atât pe dispozitivele Android, cât și pe cele iOS. Alegerea modului întunecat poate îmbunătăți experiența de utilizare a aplicației în condiții de lumină scăzută și poate reduce oboseala ochilor. Încercați acestă opțiune și vedeți dacă vă place noua experiență oferită de Instagram în modul întunecat!

You May Also Like

About the Author: Alice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *